Talopaketit Aatelitalolta

Aatelitalon talomallisto on jaettu 1- ja 1,5-kerroksisiin aatelikoteihin. 1,5-kerroksiset talomallit on varustettu yläkertavarauksella, joka on helppo ottaa käyttöön. Lisäksi mallistossa on autotalleja ja ­katoksia sekä varastoja ja talousrakennuksia. Kaikki talopaketit ovat räätälöitävissä juuri sinun toiveidesi mukaisiksi. Aatelitalo kokonaisuus on helppo ja huoleton tapa rakentaa oma koti tai vaikkapa kesämökki.

1-kerroksiset talopaketit

Aatelitalon 1-kerroksiset muuttovalmiit talopaketit ovat hyvin suunniteltuja ja huolella rakennettuja. Valmistalo on hyvä vaihtoehto, kun sinulla ei ole aikaa rakentaa itse. Me rakennamme sinulle räätälöidyn talopaketin talotehtaassamme. Muuttovalmis koti sisustetaan valitsemillasi pintamateriaaleilla. Vakiona kaikissa talomalleissamme on takka ja tilava terassi.

1,5 - kerroksiset talopaketit

Aatelitalon 1,5-kerroksinen muuttovalmis talopaketti on loistava vaihtoehto suurelle perheelle. Valmistalon yläkertavarauksen käyttöönotolla saat talopakettiin jopa neljä huonetta lisää! 1,5-kerroksisten aatelikotien talomallisto tarjoaa hyviä pohjaratkaisuja ja tilaa elämälle sujuvassa arjessa.

Talousrakennukset

Katso video: Muuttovalmis talopaketti avaimet käteen