» Ulkomaalit ja maalaus kaupan päälle!

Sisältää Värisuunnittelu -palvelun sekä maalit ja maalauksen tehtaalla valmistettaviin tilaelementteihin.

Maalina laadukas Teknosin vesiohenteinen Panu talomaali.  

Tarjous on voimassa rajoitetun ajan!

Ajankohtaista:

Tykkää meistä Facebookissa ja osallistu pallogrillin arvontaan!
Lue lisää »
Omakotitalonäyttely Hirvensalmella 4. – 13.7.2014
Lue lisää »

Talopaketit Aatelitalosta 

Aatelitalon talopaketit on helppo ja turvallinen ratkaisu oman kodin rakentamiseen. Talopaketti tarkoittaa meillä nimenomaan täysin muuttovalmista kotia. Me hoidamme puolestasi kaiken pohjatöistä rakentamiseen ja viimeistelytöihin. Sinun ei tarvitse kuin valita mieleisesi talomalli sekä pintamateriaalit laajasta valikoimasta. Aatelitalon talopaketit on varustettu automaattisesti suurella terassilla ja tunnelmaa luovalla takalla.

Aatelitalon kanssa rakennat helposti ja kustannustehokkaasti kodin, johon pääset muuttamaan nopeasti. Jokainen talopaketti on räätälöity kokonaisuus, joka on viimeistä yksityiskohtaa myöten suunniteltu ja rakennettu huolellisesti. Uudessa kodissa nautit elämästä ilman remonttihuolia.

Talopaketin toimitussisältö on markkinoiden kattavimpia ja laadukkaimpia, edullista hinta-laatusuhdetta unohtamatta. Sinun etusi on myös talopakettitoimituksemme kiinteä hinta, joten budjetin ylityksiä ei pääse tapahtumaan. Lisäksi saat tietoosi jo tilausta tehdessäsi muuttokuukauden, jolloin muuton valmistelu helpottuu.

Talopaketti rakennetaan tarkan prosessin mukaisesti Aatelitalon tehtaalla kuivissa sisätiloissa. Talon osat valmistuvat ammattilaisten käsissä tehdaslinjastolla noin 5–8 viikossa pintamateriaaleja ja kiintokalusteita myöten valmiiksi asennettuna.

Myös Aatelitalon talopaketin asennusprosessi on tarkkaan suunniteltu ja toteutettu. Aikataulut pitävät ja pääset muuttamaan uuteen kotiisi sovitun aikataulun mukaisesti. Me otamme halutessasi täyden vastuun muuttovalmiin kodin rakentamisesta eli teemme kaiken perustustöistä ja lupaprosesseista pihan viimeistelyyn asti täysin valmiiksi.

Kattavan talomalliston lisäksi Aatelitalo räätälöi talopaketit ja tekee kodin täysin sinun toiveidesi mukaisesti. Olipa suunnitelmissasi uniikki koti, kesämökki, väistö- tai taukotila, koulu- tai päiväkotirakennus, halli, rivitalo tai hoitokoti, Aatelitalo on oikea kumppani sen helppoon suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Autotallit ja varastot ovat olennainen osa pihapiirejä. Niinpä Aatelitalo on suunnitellut oman talousrakennusmalliston, joka on yhtä vaivaton ja helppo rakentaa kuin muuttovalmis kotikin.

» Valitse talopaketti Aatelitalosta!

mikko-lahtinen

Mikko
Lahtinen

myynti

050 3770 394
mikko.lahtinen(at)aatelitalo.fi

Kalle Kokkonen

Tuotantopäällikkö

050 329 9229
kalle.kokkonen(at)aatelitalo.fi